Cookie beleid

Deze cookieverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 2 december 2019 en is van toepassing op inwoners van de Europese Economische Ruimte.

1 Introductie

Onze website, https://www.clicmagneetbril.nl (hierna: "de website") maakt gebruik van cookies en andere gerelateerde technologieën (gemakshalve worden alle technologieën "cookies" genoemd). Cookies worden ook geplaatst door derden die we hebben ingeschakeld. In het onderstaande document informeren we u over het gebruik van cookies op onze website.

2 Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer of ander apparaat wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

3 Wat zijn scripts?

Een script is een stukje programmacode dat wordt gebruikt om onze website goed te laten functioneren en interactief te maken. Deze code wordt uitgevoerd op onze server, of op uw apparatuur.

4 Wat is een webbeacon?

Een webbeacon (ook pixeltag) is een klein, onzichtbaar stukje tekst of afbeelding op een website dat gebruikt wordt om verkeer op een website in kaart te brengen. Om dit te doen worden er met behulp van webbeacons verschillende gegevens van u opgeslagen.

5 Toestemming

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een pop-up met uitleg over cookies. Zodra u klikt op ‘Alle cookies’ geeft u ons toestemming om alle cookies en plugins te gebruiken zoals omschreven in de pop-up en deze cookieverklaring. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, u moet er dan wel rekening mee houden dat onze website dan mogelijk niet meer optimaal werkt.

6 Derden

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Wij kunnen alleen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Partijen zoals Google zijn aan te merken als zelfstandige verwerkingsverantwoordelijken in de zin van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze bedrijven te lezen.

7 Cookies

7.1 Technische of functionele cookies

Sommige cookies zorgen ervoor dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en dat uw gebruikersvoorkeuren bekend blijven. Door het plaatsen van functionele cookies zorgen wij ervoor dat u onze website makkelijker kunt bezoeken. Op deze manier hoeft u bijvoorbeeld niet steeds opnieuw dezelfde informatie in te voeren bij een bezoek aan onze website en is het onder andere mogelijk dat de artikelen in uw winkelmandje bewaard blijven tot dat u heeft afgerekend. Deze cookies mogen wij plaatsen zonder dat u hier toestemming voor geeft.

7.2 Analytische cookies

Omdat statistieken anoniem worden bijgehouden, wordt er geen toestemming gevraagd voor het plaatsen van analytische cookies.

7.3 Marketing cookies

Op deze website gebruiken wij geen advertentiecookies.

7.4 Social media knoppen

Op onze website zijn buttons opgenomen van Facebook, Twitter en WhatsApp om webpagina’s te kunnen promoten (o.a. “liken”, “pinnen”) of delen (o.a. “tweeten”) op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en WhatsApp. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, Twitter en WhatsApp zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. De social media buttons kunnen ook bepaalde gegevens opslaan en verwerken, zodat er aan u gepersonaliseerde advertenties getoond kunnen worden.

Lees de privacyverklaring van deze sociale netwerken (die regelmatig kunnen veranderen) om te lezen wat deze doen met uw (persoonlijke) gegevens die, zij verwerken met behulp van deze cookies. De gegevens die worden opgehaald, worden zoveel mogelijk geanonimiseerd. Facebook, Twitter en WhatsApp zijn gevestigd in de Verenigde Staten.

8 Geplaatste cookies

JetPack

We gebruiken JetPack voor adverteren.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
tk_tc
Statistieken
tk_*rOpslaan van verwijzers ID
tk_aisessieOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de JetPack Privacyverklaring.

WooCommerce

We gebruiken WooCommerce voor webshop management.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
wc_cart_hash_*sessieStore items in shopping cart
wc_fragments_*
Doel wordt onderzocht
woocommerce_recently_viewedsessie
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Complianz

We gebruiken Complianz voor cookie toestemming registratie.

NaamRetentieFunctie
Functioneel
cmplz_all90 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
complianz_consent_status90 dagenOpslaan van cookie voorkeuren
complianz_policy_id90 dagenRegistreren van geaccepteerde cookiebeleid ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Complianz Privacyverklaring.

Google Analytics

We gebruiken Google Analytics voor website statistieken.

NaamRetentieFunctie
Statistieken (anoniem)
_ga2 jarenOpslaan van een unieke gebruikers ID
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Analytics Privacyverklaring.

Twitter

We gebruiken Twitter voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
metrics_token
Delen

Voor meer informatie, lees de Twitter Privacyverklaring.

Beeketing

We gebruiken Beeketing voor het tracken van bezoekers.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
_beeketing_cart_token
bk_identify
bk_cart
bk_gs
bk_abtest_last_changed_time
bk_show_tab_freeApps
beeketing_show_cross_sell
beeketing_show_review_request
Delen

Voor meer informatie, lees de Beeketing Privacyverklaring.

Rank Math

We gebruiken Rank Math voor Zoekmachine Optimalisatie.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
rank-math-option-search-index
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

Wistia

We gebruiken Wistia voor het tonen van video's.

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
wistia
Delen

Voor meer informatie, lees de Wistia Privacyverklaring.

Facebook

We gebruiken Facebook voor het vertonen van recente posts en/of social share buttons.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
actppresence1 jaarRegelen van frequentie van weergegeven advertenties
fbm_1 jaarStore account details
_fbcVolgen van doelgroep bereik
fbm_*1 jaarStore account details
xs3 maanden
fr3 maandenAd delivery
_fbp3 maandenVolgen van bezoeken over verschillende websites
datr2 jarenOpslaan van browserspecificaties
csm2 jaren
sb2 jaren
*_fbm_1 jaarStore account details
Functioneel
wd1 weekBepalen van schermresolutie
act90 dagenIngelogd houden van gebruikers
c_user90 dagenOpslaan van een unieke gebruikers ID
presencesessieStore the user's usage history
Delen

Voor meer informatie, lees de Facebook Privacyverklaring.

Google Fonts

We gebruiken Google Fonts voor het vertonen van web-lettertypen.

NaamRetentieFunctie
Marketing/Tracking
Google Fonts APIgeenVraagt het IP adres van de gebruiker op
Delen

Voor meer informatie, lees de Google Fonts Privacyverklaring.

YouTube

We gebruiken YouTube voor het tonen van video's.

NaamRetentieFunctie
Statistieken
PREF1 jaarVolgen van bezoeken over verschillende websites
Delen

Voor meer informatie, lees de YouTube Privacyverklaring.

Diversen

NaamRetentieFunctie
Doel wordt onderzocht
tcb_google_fonts
last_lv
beeketing_cart_fragments_init
user_type
distinct_id
mp_beeketing
ajs_user_id
mp_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_mixpanel
bk_ss_time
ex_bk_spop_viewed
woocommerce_cart_hash
bk_gs_time
spopSDKVersion
ex_bk_bkeh
ex_bk_spop_notification
ab_tests_features_time
bk_ss
bk_bkeh
global_params
bk_spop_viewed
bk_ip_country
bk_spop_notification
ex_bk_ip_country
ab_tests_features
ba_tracking_identical
bkt_session_id
_gid
ajs_group_id
woocommerce_items_in_cart
_cio
_cioid
ajs_anonymous_id
wp_woocommerce_session_3fa99b6c965bc16c3cb582b7ac04dc47
apc_user_id
ajs_user_traits
tracks_queued
bk_cartToken
ex_bk_cartToken
ajs_group_properties
debug
apc_local_id
bk_bkt_saved_track_events
ex_bk_cart_token_after_checkout
bk_cart_token_after_checkout
ex_bk_bkt_saved_track_events
apc_my_id
apc_my_id_ts
apc_user
_gat
wc_cart_created
update_access_token
beeketing_show_first_time
_gat_gtag_UA_18248559_1
/wp-admin/admin-ajax.php-wc_cart_hash
ip_country
bkeh
wp-saving-post
wp-autosave-1
store_noticedd5f42e224f04880264dcfb2bef9ba09
tk_r3d
tk_qs
Delen

Deze data wordt niet gedeeld met derde partijen.

9 Uw rechten met betrekking tot persoonsgegevens

U heeft de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonsgegevens nodig zijn, wat ermee gebeurt en hoe lang deze worden bewaard.
  • Recht op inzage: u kunt een verzoek indienen om inzage in de gegevens die we van u verwerken.
  • Recht op rectificatie en aanvulling: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren, te verwijderen of te blokkeren wanneer u maar wilt.
  • Als u ons toestemming geeft om uw gegevens te verwerken, heeft u het recht om die toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op dataportabiliteit: u hebt het recht om al uw persoonlijke gegevens op te vragen bij de Verwerkingsverantwoordelijke en deze in zijn geheel over te dragen aan een andere Verwerkingsverantwoordelijke.
  • Recht op bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. Wij komen hieraan tegemoet, tenzij er gegronde redenen voor verwerking zijn.

Neem contact met ons op als u deze rechten wilt uitoefenen. Raadpleeg de contactgegevens onderaan deze cookieverklaring. Als u een klacht heeft over hoe wij omgaan met uw gegevens, dan horen wij graag van u, maar u heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (de Autoriteit Persoonsgegevens).

10 In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Via uw internetbrowser kunt u cookies automatisch of handmatig verwijderen. U kunt ook aangeven dat bepaalde cookies niet geplaatst mogen worden. Een andere mogelijkheid is dat u uw internetbrowser zodanig instelt dat u een bericht ontvangt als er een cookie wordt geplaatst. Meer informatie over deze mogelijkheden kunt u vinden in de instructies van de Help-functie van uw browser.

Let op: onze website werkt mogelijk niet optimaal als alle cookies zijn uitgeschakeld. Als u wel de cookies in uw browser verwijdert, worden ze na uw toestemming opnieuw geplaatst bij een nieuw bezoek aan onze websites.

11 Contact details

Voor vragen en/of opmerkingen over ons cookiebeleid en deze verklaring kunt u contact met ons opnemen via:

clicmagneetbril.nl
Brikkenoven 13
6042 WB Roermond
Nederland
Website: https://www.clicmagneetbril.nl
Email: info@clicmagneetbril.nl
Telefoonnummer: 0031 (0)6 36 25 61 58

 Huidige status: GeaccepteerdHuidige status: Geweigerd

Dit cookiebeleid is gesynchroniseerd met cookiedatabase.org op 27 november 2019

ultricies Curabitur mi, non elit. eleifend risus Phasellus ut Praesent
Scroll naar top